• Hem
  • >> 7th Heaven

7th Heaven

7th Heaven on yksi suosituimmista raaputusarvoista 3Wowin rinnalla. Tämä peli on todella viihdyttävä ja samalla kuitenkin tarpeeksi yksinkertainen, että kaikki voivat nauttia siitä. Peliin tuo paljon lisähoukutusta se, että peli saattaa antaa pelaajalle lahjavoittoja normaalien voittojen lisäksi. Jos haluat siis kokea mukavan ja jännittävän nettiarvan, niin 7th Heaven on erittäin hyvä vaihtoehto sinulle, ja löytyy Karamba-arpakasinosta.

Säännöt

Tämä peli ei ole todellakaan mikään vaikea ja se on yksi syy miksi 7th Heaven on niin suosittu. Pelissä valitset ensin kuinka suurella panoksella jokainen rivi pelataan ja sitten kuinka monta riviä valitaan yhdeltä arvalta. Nämä valittuasi pääsetkin sitten raaputtamaan ja tavoite onkin löytää riviltä kolme seiskaa peräkkäin ja olet voittanut rivin lopussa näkyvän summan rahaa. Ettei kaikki voitot jäisi siihen, niin jos voittoruudusta löytyykin euromäärän sijaan lahjapaketti, olet voittanut sillä rivillä automaattisesti, eikä sinun tarvitse edes saada seiskoja riville. Lahjapaketista nousee satunnainen voittosumma, joka voi olla yllättävän suuri.

Voitot

Pelin panos vaikuttaa taas suuresti siihen kuinka paljon voit voittaa kerralla. Rivin panosten koko alkaa aina 25 sentistä, jolla voit voittaa 2 500 euroa per rivi. Tämä voittosumma kasvaa jopa 200 000 euroon, kun panos nostetaan 20 euroon. 7th Heavenin arvasta voikin teoriassa saada uskomattomalla onnella jopa 1,4 miljoonaa euroa yhdellä arvalla, jos saat täyden voiton arvan jokaiselle riville.