3Wow

Jos pitäisi valita vain yksi nettiarpa mitä pelaisi aina, se olisi todennäköisimmin juuri 3Wow. Tämä peli onkin ollut ehkä suosituin nettiarpa kautta aikojen, eikä mikään ihme. Se olikin nimittäin ensimmäinen arpa netissä jonka päävoitto rikkoi miljoonan euron rajan. Viime jouluna muutama jouluarpa rikkoi 3Wowin voittoennätyksen, mutta taas joulun jälkeen tämä on netin rahakkain arpa. 3Wow löytyy muun muuassa Hopa-arpakasinosta.

Säännöt

3Wow on säännöiltään hyvin yksinkertainen peli. Toisaalta, ei 7th Heavenkään ole erityisen monimutkainen. Sinulla on edessäsi 3x3 ruudukko, jonka taakse on piilotettu joukko numeroita. Jos saat raaputtamalla esiin kolme samaa numeroa, voitat sen summan. Jos kuitenkin saat kolme erikoissymbolia arvalle, olet osunut jättipottiin.

3Wow eroaa myös siltä osin tavanomaisista arvoista, että siinä voit valita haluamasi panostason. Pelit alkavat aina 50 sentistä ja jatkuvat aina 20 euroon asti. Tämä panos tietysti vaikuttaa suoraan sinun voittosummiisi, mutta muista että voit voittaa päävoiton millä tahansa panoksella.

Voitot

Kuten on kerrottu, 3Wow on netin rahakkain arpa. Voitot riippuvat tietysti panoksestasi, mutta 50 sentillä voi jo voittaa 5 000 euroa maksimivoittona, kun taas 20 eurolla pääset käsiksi 200 000 euron palkintoihin. Arvoissa on tietysti huikea määrä pienempiä voittoja, jotka tuottavat aivan yhtä hyvin kuin isotkin.

Pelasit sitten millä tahansa panoksella, voit aina osua jackpot-voittoon, joka on yhteensä miljoona euroa. Tämän voiton lunastuksessa onkin kaksi tapaa. Voit joko ottaa koko päävoiton 5 500 euron erissä maksettavana joka kuukausi seuraavan 15 vuoden ajan tai voit hätäillä ja ottaa 250 000 euroa heti siltä istumalta. Tässä tietysti kärsivällisyys kannatta, sillä voiton voi vaikka kuvitella ylimääräisenä jättipalkkaisena työnä, josta ei makseta veroja eikä sen eteen tarvitse tehdä mitään.